Medior Projectontwikkelaar

  • Amsterdam, Nederland

Medior Projectontwikkelaar

Functieomschrijving

Verandering is de enige constante. Dat is een van de weinige zekerheden die vast staat en in het DNA van RE:BORN Real Estate verankerd is. Naast de vijf RE:COMMANDMENTS: dierbaar, gezond, dynamisch, circulair en interactief. RE:BORN is ontstaan in de voorgaande crisis. Veel bestaande gebouwen stonden leeg en oprichters Niel en Saman zagen de mogelijkheid deze leegstand in te zetten met oog op de ontwikkelingen van vandaag en de toekomst. Dynamische gebouwen die meebewegen met de veranderingen van markt, hun droom en visie die realiteit is geworden. Vandaag de dag is RE:BORN ontwikkelaar van vastgoed en ontwikkelende belegger die de vastgoedmarkt opschudt en impact maakt met hun ambitie en circulaire visie en werkwijze.


RE:BORN zoekt wegens groei een:

Medior Projectontwikkelaar

Met een groei naar projecten van 20.000m2 worden volumes steeds groter en zoekt RE:BORN nieuw talent om mee te groeien. Collega’s die begrijpen hoe het ontwikkelproces werkt. Die ervaring hebben met het aankopen van gebouwen. Communicatie richting beleggers kunnen doen. Fondsen kunnen opzetten en op persoonlijk vlak geloven in de droom en een betere wereld en willen meegroeien met de ontwikkeling van het bedrijf.


Samengevat is jouw rol als Medior Projectontwikkelaar de GOTIK:

  • G (geld): je maakt en bewaakt een businesscase met commerciële inslag met technische kennis van gebouwen;
  • O (organisatie): je maakt een plan samen met architect en engineers en andere belanghebbenden, het aansturen van het ontwikkelteam is jouw werk;
  • T (tijd): je maakt en bewaakt de planning ;
  • I (informatie): aansturen en bewaken van verschillende informatie/communicatielijnen in een project met belanghebbenden zoals gemeente, financiers, kopers, adviseurs;
  • K (kwaliteit): opzetten, bewaken en implementeren van de basis en kennis van de markt.

RE:BORN gelooft in het talent van medewerkers. Wij zoeken naar de beste persoon op de beste plek. Gepassioneerde, pro-actieve, energieke mensen. Dat uit zich ook in ons holocracy organisatiemodel waarbij ieder zijn verantwoordelijkheden pakt.


Functievereisten

Wie ben jij?
Jij bent nu medior met ongeveer 5+ jaar relevante werkervaring die ambitie heeft door te groeien. Je hebt minimaal WO werk- en denkniveau en bent fulltime beschikbaar. Ondernemerschap spreekt je aan, je werkt graag samen aan de droom. Doordat jij het totaaloverzicht hebt, weet je perfect wie je op welke plek moet zetten en hoe het ontwikkelproces loopt. Je hebt inzicht in de status, tijd, kosten en middelen. Daarbij ben je risicobewust en goed in staat de risico’s in beeld te brengen zodat er snel keuzes gemaakt kunnen worden. Je deelt de kernwaarden, bent ‘humble’ en kan daarbij ook goed presenteren en je positie durven claimen. In deze snelgroeiende bedrijfsfase is het ook van belang dat je dynamisch en flexibel bent en aanpassingsvermogen hebt.


Wat biedt RE:BORN?

De organisatie bestaat uit een vaste kern van diverse persoonlijkheden met een sterke visie op hun eigen vakgebied en de wereld om hun heen. Anders dan traditionele top-down ontwikkelaars organiseren wij samenwerkingen met (online-) tools die inzichtelijk maken wie welke rol vervult, welke taken hierbij horen en wat de performanceindicatoren en verwachtingen zijn binnen elke rol. Het doel van RE:BORN is om iedereen zoveel mogelijk zijn eigen ding te laten doen. Daarmee zijn of haar kracht optimaal inzetten om de missie en visie van RE:BORN succesvol te voltooien. Maar ook om zwaktes helder te maken. Want die mogen er ook zijn. Deze methode heet Holocracy en RE:BORN de eerste vastgoedorganisatie van Nederland die op deze unieke manier werkt en groeit. Kortgezegd, werken vanuit een klein team met gedreven collega’s die elkaars waarden delen en ook graag samen leuke dingen doen, zoals het jaarlijkse internationale teamuitje naar een mooie bestemming.

Daarbij zijn er twee kantoren in Amsterdam en Den Haag die je kan gebruiken voor klantafspraken en als ‘hub’. Flexibiliteit in werkplek en de mogelijkheid om de rol te pakken waar je goed in bent. Mind, body en soul vinden we belangrijk dus we bieden flexibele werkuren, een sport- of massage budget en bewuste maaltijden.

Daarnaast krijg je een goed ‘Real Estate Industry’-salaris waarin ook groei en bonus mogelijk is op basis van ons transparante feedbackmodel. En tenslotte prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals laptop, iPhone en abonnement, pensioen, verzekering en zorgverzekeringsbijdrage en een 24/7 business travelcard en beschikbare poolauto.


Is dit jouw nieuwe kans?

Heb je interesse in deze rol? Dan ontmoeten wij jou graag. Eerst digitaal via onze recruiter en als dat klikt spreek je met de oprichters. Een inhoudelijk assessment kan tot de mogelijkheden behoren. Reageer via onderstaande knop of bel ons gerust (Bel Laura,+31 6 11 62 87 34) als je nog vragen hebt.